ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ - ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΠΕΛΑΓΟΣ ΑΜΟΡΓΟΣ ΚΥΚΛ

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΠΕΛΑΓΟΣ ΑΜΟΡΓΟΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ - PELAGOS HOTEL AMORGOS - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ - ΔΙΑΜΟΝΗ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΜΟΡΓΟΣ

Διεύθυνση - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Διεύθυνση: ΑΙΓΙΑΛΗ Τ.Κ. - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Τ.Κ.: 84008
Περιοχή - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Περιοχή: Αμοργός Κατηγορία - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Κατηγορία: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
Τηλέφωνο - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Τηλέφωνο: 2285073580,2285073010,2285073206 Fax - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Fax: 2285073580
Κινητό - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Κινητό: 6937442202 E-mail - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ E-mail: info@pelagoshotel.gr
Υπεύθυνος - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Υπεύθυνος: ΓΡΗΓΟΡΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Ιστοσελίδα:
Σε απόσταση μόλις 150 μέτρων από την πασίγνωστη αμμώδη παραλία της Αιγιαλής με μοναδική θέα τα γύρω χωριά και τον όρμο της Αιγιαλής βρίσκεται το "Πέλαγος". Η φιλοξενία του είναι ιδανική για αξέχαστες διακοπές καθώς διαθέτει το συνδιασμό των Αιγαιοπελαγίτικων χρωμάτων, του ηλίου και της θάλασσας. Ιδανικό για να ηρεμήσεις απόλυτα απολαμβάνοντας τη θέα προς τις γραφικές περιοχές του νησιού. Κάθε γωνία δηλώνει υποταγή στη παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, ενώ συγχρόνως ...
Επισκέπτες: 13781

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΠΕΛΑΓΟΣ ΑΜΟΡΓΟΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ - PELAGOS HOTEL AMORGOS - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ - ΔΙΑΜΟΝΗ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΜΟΡΓΟΣ

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΠΕΛΑΓΟΣ ΑΜΟΡΓΟΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ - PELAGOS HOTEL AMORGOS - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ - ΔΙΑΜΟΝΗ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΜΟΡΓΟΣ

Σε απόσταση μόλις 150 μέτρων από την πασίγνωστη αμμώδη παραλία της Αιγιαλής με μοναδική θέα τα γύρω χωριά και τον όρμο της Αιγιαλής βρίσκεται το "Πέλαγος".

Η φιλοξενία του είναι ιδανική για αξέχαστες διακοπές καθώς διαθέτει το συνδιασμό των Αιγαιοπελαγίτικων χρωμάτων, του ηλίου και της θάλασσας.
Ιδανικό για να ηρεμήσεις απόλυτα απολαμβάνοντας τη θέα προς τις γραφικές περιοχές του νησιού.

Κάθε γωνία δηλώνει υποταγή στη παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, ενώ συγχρόνως μπορείς να απολαύσεις το υπέροχο ηλιοβασίλεμα και το απέραντο γαλάζιο.

Το συγκρότημα ενοικιαζομένων δωματίων "ΠΕΛΑΓΟΣ", με Κυκλαδίτικη παραδοσιακή αρχιτεκτονική βρίσκεται 150 μέτρα από την φημησμένη αμμουδερή παραλία της Αιγιάλης και 100 μέτρα από το λιμάνι της.

Με φόντο το παλαιότερο και ομορφότερο παραδοσιακό χωριό της Αμοργού, τον "Ποταμό", αλλά και με θέα την θάλασσα και τον πανέμορφο όρμο της Αιγιάλης, το "ΠΕΛΑΓΟΣ" σας υπόσχεται αξέχαστες και ονειρεμένες διακοπές στο νησί του απέραντου γαλάζιου.

Για την πιο άνετη και ευχάριστη διαμονή σας όλα τα δωμάτια περιέχουν τηλεώραση, ψυγείο, A/C και αυτόνομο μπαλκόνι με θέα την θάλασσα.

Στην μεγάλη μας βεράντα, με θέα την θάλασσα, μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας και τα γεύματά σας επιλέγοντας από μια μεγάλη ποικιλία φρέσκων θαλασσινών όλα από το καίκι μας τον "Ταξιάρχη" .